Bitcoin

Wat is een Bitcoin?

Bitcoin is digitaal geld en bovendien de eerste cryptomunt, waarmee je producten en diensten kunt kopen zonder tussenkomst van een financiële verstrekker zoals een bank. Met Bitcoins kan je ook handelen, je speculeerd dan op de krachtige prijs veranderingen van de Bitcoin waarmee je geld kan verdienen.

Wat is Bitcoin mining?

Bitcoin mining is het maken, genereren, van Bitcoins met je computer. De computer waarmee je gaat minen heeft een specifieke hardware configuratie nodig om goed te kunnen minen. Je zou verwachten dat je een zeer krachtige processor nodig hebt, maar niets is minder waar, je kunt gewoon een instap processor gebruiken, de videokaarten doen namelijk het zware rekenwerk bij mining. De juiste videokaarten gebruiken in een Bitcoin configuratie is daarom zeer belangrijk en bepalen een aanzienlijk gedeelte van je succes grootte als je gaat mining.

Wat heb je nodig voor Bitcoin mining?

Voor al jouw Bitcoin mining hardware ben je bij Yorcom aan het juiste adres! Bestel je Bitcoin moederbord, Riserkaarten en videokaarten geschikt voor Bitcoin mining online of kom langs in onze showroom. Hieronder een overzicht van de beste verkochte (en momenteel beschikbare) mining hardware onderdelen. Voor mining advies raden we je aan om op de verschillende fora's te kijken omdat er heel veel mogelijkheden zijn. Mocht je beginnen met minen dan is het zeker raadzaam om je er eerst in te gaan verdiepen alvorens je mining hardware gaat aanschaffen. Voor overige vragen neem gerust contact met ons op.

Bitcoin mining hardware


Hoe sla ik mijn Bitcoins veilig op?

Je hebt Bitcoins gemind, het is je gelukt! Sla je Bitcoin munten veilig op met een wallet, een digitale portemonnee. Een wallet heb je in 2 soorten: een online wallet of offline (hardware) wallet. Bitcoins eigenaren die snel willen handelen en een kleine aantal bitcoins hebben kiezen vaak voor een online wallet. Bij grote aantallen bitcoins word de keuze al gauw gemaakt voor een hardware wallet.

Bitcoins kopen?

Als je minen te ingewikkeld vindt of geen investeringen in hardware en geen hoge energie rekening wil, dan kan ook gewoon direct Bitcoins kopen. Via het Nederlandse BitMyMonney kan je ze aankopen met Euro's.