Mining hardwareWat heb je nodig om te minen?

Voor al jouw mining hardware ben je bij Yorcom aan het juiste adres! Bestel je Bitcoin moederbord, Riserkaarten en videokaarten geschikt voor mining online of kom langs in onze showroom. Hieronder een overzicht van de beste verkochte (en momenteel beschikbare) mining hardware onderdelen. Door de polariteit van het (crypto) minen zijn veel onderdeel erg schaars en of duurder geworden. Voor mining advies raden we je aan om op de verschillende fora's te kijken omdat er heel veel mogelijkheden zijn. Mocht je beginnen met minen dan is het zeker raadzaam om je er eerst goed in te gaan verdiepen alvorens je mining hardware gaat aanschaffen. Als je bitcoins / cryptomunten wilt hebben om mee te kunnen handelen en minen is je nog erg onduidelijk, dan is het misschien verstandiger om cryptomunten aan te kopen via deze Bitcoin / Crypto exchange, je kan daar namelijk Crypto/Bitcoins aankopen met iDeal of je creditcard. Uiteraard kan je ze daar ook je cryptomunten weer verkopen, ook als je deze hebt gemined.


Mining hardware


Wat is een Bitcoin?

Bitcoin is digitaal geld en bovendien de eerste cryptomunt, waarmee je producten en diensten kunt kopen zonder tussenkomst van een financiële verstrekker zoals een bank. Met Bitcoins kan je ook handelen, je speculeert dan op de krachtige prijs veranderingen van de Bitcoin waarmee je geld kan verdienen.

Wat is Bitcoin mining?

Bitcoin mining is het maken, genereren, van Bitcoins met je computer. De computer waarmee je gaat minen heeft een specifieke hardware configuratie nodig om goed te kunnen minen. Je zou verwachten dat je een zeer krachtige processor nodig hebt, maar niets is minder waar, je kunt gewoon een instap processor gebruiken, de videokaarten doen namelijk het zware rekenwerk bij mining. De juiste videokaarten gebruiken in een Bitcoin configuratie is daarom zeer belangrijk en bepalen een aanzienlijk gedeelte van je succes grootte als je gaat mining.

Hoe sla ik mijn Bitcoins veilig op?

Hebt cryptomunten gemined? Sla je munten veilig op in met een (online) wallet, een digitale portemonnee. Een wallet heb je in 2 soorten: een online wallet of offline (hardware) wallet. Bitcoin eigenaren die snel willen handelen en een kleine aantal Bitcoins hebben kiezen vaak voor een online wallet. Bij grote aantallen Bitcoins waarvan men op de lange termijn op een flinke waardestijging speculeert word de keuze al gauw gemaakt voor een hardware wallet.

Bitcoins kopen?

Als je minen te ingewikkeld vindt of geen investeringen in hardware en geen hoge energie rekening wenst, dan kan ook gewoon direct cryptomunten kopen. Via het Nederlandse Bitvavo (waar je zelfs uit 50+ verschillende Cryptomunten kan kiezen) kan je Cryptomunten aankopen in Euro's en ze daar ook eventueel verhandelen. Als de waarde van de Bitcoin, Litecoin, Etherium enz. stijgt kan je ze daar ook makkelijk weer verkopen in Euro's. (Let op cryptomunten zijn heel risicovol dus verliezen kunnen ook aanzienlijk zijn).

Bitcoin waarde

Weten hoeveel een Bitcoin, Litecoin of Ethereum waard is? Je kan de Bitcoin koers op Bitcoin omrekenen live volgen.