GamingBen je op zoek naar een intensievere gameplay voor je race game? Dan is een racestoel een echte must have. Verlies jezelf in de wereld van snelheid en breng de ultieme ervaring van het racen direct in jouw huiskamer met een racestoel. Playseat biedt een uitgebreid assortiment aan racestoelen, add-on producten en accessoires zoals een vloermat voor onder de racestoel ter bescherming van je vloer. Het grootste assortiment gaming- en racestoelen van de Benelux vind je bij Yorcom. De gaming- en racestoelen kunt u hier ook uitproberen. Wij hebben ook een demo opstelling staan waar u onze racestoelen kunt testen, kom gerust langs.

Populaire game merken

Laat je inspireren en bekijk het aanbod van onze populaire merken.


Zijn Flight Simulator games jouw ding? Dan is een cockpitstoel of flightseat echt iets voor jou, ervaar een vlucht simulatie zoals deze hoort te zijn. De flightseat biedt zowel comfort als de perfecte positie voor jouw joystick, gashendel en pandalen voor volledige controle over jouw toestel. The sky is the limit!

Benieuwd wat een gamestoel, racestoel of flightseat nu echt voor jou kan betekenen? Kom lang in onze gaming showroom in Vlaardingen, waar wij een groot assortiment aan stoelen hebben staan en ervaar het zelf.