Muizen

Een goede gaming muis is cruciaal voor de serieuze gamer, van gewicht aanpasbare muizen voor de FPS gamers tot een muis met programmeerbare knoppen voor de MMO games.

Een gaming muis heeft vaak meerdere mogelijkheden om deze geheel naar wens aan te passen. Stel bijvoorbeeld de DPI in, programmeer meerdere knopen voor de beste game ervaring, veranderd het gewicht van de muis voor betere prestaties. Merken die wij o.a. leveren zijn Acer, Cooler master, Asus en Steelseries

per pagina

De huidige game muizen hebben vele functies. Dit maakt het kiezen van de beste gaming muis voor jouw niet gemakkelijk. Verschillende aantallen knoppen die wel of niet programmeerbaar, DPI-instellingen, infrarood of laser.

Om je keuze wat makkelijker te maken hebben, hebben wij het 1 en ander voor jou op een rijtje gezet.
- Programmeerbare knoppen, een gaming muis met programmeerbare knoppen heeft als voordeel dat je er veel voorkomende handelingen aan kan toewijzen, zodat je deze toegewezen handeling eenvoudig met 1 muisklik kunt verrichten, wat het gamen een stuk aangenamer maakt.
- DPI, hoe hoger de DPI hoe nauwkeuriger de bewegingen van de gaming muis, bij sommige muizen is de DPI in te stellen.
- Aanpasbaar gewicht, pas het gewicht aan voor de perfecte controle over jouw gaming muis.
- Verlichting, voor duidelijke visuele referentie bij weinig licht.
- Optisch, een optische muis is vrijwel altijd goedkoper in aanschaf en werkt vrijwel op alle oppervlakten, van zeer glas tot ruw, let op een optische muis werkt niet op een spiegelend oppervlak.
- Laser, een laser muis werkt vrijwel op alle oppervlakten, van zeer glad tot ruw, ook te gebruiken op spiegelende oppervlakten.

Om alles uit je muis te halen, combineer je deze met een gaming muismat. van small tot XXL, extreem gladde oppervlakte tot grof voor precisie gaming.

Met een gaming muis en gaming muismat staat niets je meer in de weg om te winnen !