Racesturen

Heb je een voorliefde voor racegames en heb je het liefste de hele dag een stuur in je handen? Dan zijn onze racesturen het ideale product voor jou! Je kunt de racesturen aansluiten op je PC, Playstation of Xbox en een realistische race simulator namaken. Met de racesturen heb je meer beleving tijdens het spelen van je racegames en komt je game dicht in de buurt bij ‘het echte werk’.

Soorten racesturen

Bij Yorcom vind je een breedt assortiment aan racesturen voor de PC, Playstation 3, Playstation 4 en Xbox One. Je dient er op te letten of het racestuur compatibel is met het platform waarvoor je het apparaat wilt gebruiken. Heb je meerdere platforms waarvoor je het racestuur wilt gebruiken, dan bieden wij ook universele sturen aan.


per pagina

Pedalen en een schakelbak

Voor de ultieme race-ervaring kun je jouw racestuur uitbreiden met andere componenten. Namelijk met pedalen die, net als in een echte auto, dienen als koppeling-, rem- en gaspedaal en met een schakelbak. Met deze componenten kun je de cockpit van de raceauto’s volledig namaken ervaar je intensere race beleving.

Jouw racestuur aansluiten

De racesturen werken aan de hand van een USB-kabel die je in het platform naar keuze kunt pluggen. De racesturen zijn voorzien van zuignappen of klemmen waarmee je het stuur op een plateau kunt plaatsen, een bureau leent zich hier uitstekend voor. Ditzelfde geldt voor de pedalen die zijn uitgerust met een antislip onderkant, je wilt immers niet dat de pedalen onder je voeten vandaan schuiven.

Een racestuur online bestellen

Bij Yorcom kun je jouw racestuur snel en gemakkelijk online bestellen. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en de juiste simulatie componenten hebt gevonden, kun je deze in jouw online winkelmandje voegen. Wanneer je de bestelling plaatst voor 17:00, ontvang je jouw race onderdelen de volgende werkdag in huis.

Meer informatie

Heb je vragen over onze racesturen of over onze website? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van je vraag willen wij je verwijzen naar het juiste mailadres, deze vind je op onze contactpagina.