Apple MacBook

Het bedrijf Apple bestaat al sinds 1976. De MacBook daarentegen is pas 40 jaar later op de markt gekomen, namelijk in 2006. De MacBook wordt met name geroemd om het strakke en zeer mooie design, het lichte gewicht en de creatieve mogelijkheden die het apparaat biedt. De MacBook biedt de gebruiker namelijk allerlei handige tools om foto’s en video’s te bewerken. Naast iPhoto en iMovie zijn er tools als IDVD en Garage Band die er voor zorgen dat je je creativiteit op het gebied van video en muziek de vrije loop kan laten.

Waarom een MacBook?

Apple wijkt met haar MacBook erg af van de andere laptopproducenten. Niet alleen zijn de modellen uniek gedesigned en licht van gewicht, maar beschikken de MacBooks ook over een lange accuduur en een sterke i5 of i7 processor. Apple producten werken met een eigen besturingssysteem en bieden daarbij talloze handige tools aan. Bij Yorcom bieden we een breed assortiment aan MacBooks. MacBooks stimuleren creativiteit en maken ideeën werkelijkheid. Wij hebben de juiste MacBook die afgestemd is op jouw eisen en benodigdheden.


per pagina

Verschillende MacBooks

Bij Yorcom heb je de keuze uit een MacBook, MacBook Air of MacBook Pro. Onder deze categorieën bieden we verschillende modellen die variëren in schermformaat, processor, werkgeheugen, videokaart en resolutie. Afhankelijk van de doeleinden waarvoor je de laptop zult gaan gebruiken, doen wij hieronder enkele aanbevelingen:

Macbook Air
De MacBook Air modellen zijn uitstekend geschikt voor internetten, administratieve doeleinden, tekstbewerking en video’s of series te kijken.

Macbook Pro
De MacBook Pro leent zich goed voor professionele foto- en videobewerking en biedt je een krachtige processor om hoogwaardige visualisatie mogelijk te maken.

Een MacBook online bestellen

Bij Yorcom kun je jouw MacBook snel en gemakkelijk online bestellen. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en de juiste laptop heeft gevonden, kun je deze in jouw online winkelmandje voegen. Wanneer je jouw bestelling plaatst voor 17:00, ontvangt je jouw MacBook de volgende werkdag in huis. Ook kun je kiezen voor service aan huis. Een van onze medewerkers sluit jouw nieuwe laptop aan op de plaats naar keuze en maakt het apparaat geheel gebruiksklaar.

Meer informatie

Heb je vragen over onze MacBooks of over onze website? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van jouw vraag willen wij je verwijzen naar het juiste mailadres, deze vindt je op onze contactpagina

.