Tablet

Een tablet kopen is geen makkelijke opgave. Om een juiste keuze te kunnen maken welke tablet geschikt is voor jou, kan je het beste eerst bedenken waar je de tablet het meest gaat gebruiken. Een 10 inch en 11,6 inch tablet wordt vaak aangekocht voor thuisgebruik, voor het bekijken van een filmpje op de bank en surfen op het internet. Neem je jouw tablet vaak mee? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een 7 of 8 inch tablet, deze zijn een stuk compacter en dus erg handig voor onderweg en passen in bijna elke tas.

Populaire tablet merken

Laat je inspireren en bekijk onze aanbod van populaire merken.

Tablet aanbiedingen

Momenteel zijn er niet meer of geen aanbiedingen.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Android of Windows

Je hebt niet alleen de keuze uit verschillende formaten tablets, maar ook uit platforms. Kies je voor android of windows? Wanneer je een tablet vooral voor je plezier en ontspanning aan wilt schaffen dan is android een prima keuze. Tablets met een android platform zijn over het algemeen ook een stuk goedkoper. Ben je op zoek naar een tablet met de mogelijkheden die een laptop aanbied, dan kom je al snel uit op een windows tablet. Wil je optimaal gemak bij tekst- en e-mailverwerking, denk dan eens aan een tablet met toetsenbord combinatie.

Kindertablet

De technologie gaat snel en kinderen groeien op met tablets en laptops. Een tablet is leuk voor kinderen, maar je wilt niet dat zij toegang krijgen tot websites en apps die niet geschikt zijn. Met een kindertablet laat je je kind veilig kennis maken met het internet. Een kindertablet heeft vaak de mogelijkheid een kind profiel aan te maken waarin je als ouder internetfilters, maar ook tijdslimieten in kan stellen. Aanpassingen op dit soort instellingen kunnen alleen gedaan worden door middel van een beveiligd wachtwoord. Laat je kind genieten van de wondere wereld van het internet, maar wel op een veilige manier. Nog geen keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag op weg.