Laptop

We eisen tegenwoordig veel van onze laptop en ook de flexibiteit ervan, wat zijn jouw wensen? In ons assortiment vind je vele soorten laptops van chromebook, Ultrabook, 2-in-1 device tot gaming laptop en nog veel meer, van merken zoals Asus, Acer, Apple, Lenovo en HP.

Ga je voor mobiliteit, dan kies je voor bijvoorbeeld een Chromebook. Wil je de beste Windows 10 ervaring dan koop je een touchscreen model. Voor snelle presentaties kies je een Ultrabook. Apple fan? Dan valt de keuze al snel op een MacBook.

Populaire laptop merken

Laat je inspireren en bekijk het aanbod van onze populaire merken.


Welke laptop past bij mij?

Voor de fanatieke gamer hebben we gaming laptops, voorzien van een krachtige processor en videokaart. Als je aan videobewerking doet, welke configuratie past dan bij je? Wij adviseren je graag. Ook kan je bij ons de laatste Macbook kopen. Speel je graag op veilig met je laptop, neem een garantie uitbreiding voor Acer, Asus, HP of Apple Macbook. Daarnaast vind je bij ons ook alle producten voor in en om jouw laptop. Denk bijvoorbeeld aan een laptoptas, laptoprugzak of beschermhoes. Voor elke laptop is er een goed passend product.

Laptop advies nodig?

Een laptop kopen met een eerlijk en helder advies? Wij adviseren je graag per telefoon, email of in onze showroom over de perfecte laptop. Met een zeer uitgebreid assortiment van merken zoals Acer, Asus, MSI, HP, Toshiba, Lenovo en Chromebooks slaag je altijd bij ons.Laptop adapter

Herken je dit? Je komt op je werk en je bent je adapter vergeten, wie is het niet overkomen. Heb je er al eens aan gedacht om een tweede laptopadapter op je werkplek neer te leggen, zo zit je nooit zonder. Ook thuis is een extra laptopadapter voor boven en/of beneden soms heel prettig. Naast de standaard adapters kunnen wij ook buiten ons assortiment vele modellen leveren. Accu defect of deze laad niet meer volledig op? Ook ieder model laptopaccu kun je bij ons kopen. Mocht je advies nodig hebben voor de juiste accu of adapter mail of bel onze klantenservice.

Laptop accessoires

Te weinig uitgangen/poorten? Met een dockingstation of expresscard creëer je deze poorten zelf in vele mogelijkheden

Een laptop staat vaak vol met persoonlijke documenten en mooie en onvergetelijke foto's van je familie, vrienden en vakanties, je wilt dan ook niet dat deze gestolen wordt. Met de laptopsloten van Kensington staat je laptop veilig.

Voorkom een oververhitte laptop met een laptopkoeler, voor alle maten hebben we een oplossing.