Antivirussoftware kopen


Wil jij je pc/laptop goed beschermen tegen hackers en cyberaanvallen? Dan is goede antivirussoftware een must have. Je pc of laptop is een kostbaar apparaat en je slaat er vaak persoonlijke informatie en bestanden in op. Je wilt deze bestanden natuurlijk ten alle tijden op een veilige locatie bewaren en voorkomen dat deze informatie in andermans handen valt. Wanneer je beschikt over de juiste antivirus software kun je de kans op succesvolle cyberaanvallen aanzienlijk verkleinen.


per pagina

Waarvoor heb ik antivirussoftware nodig?

Dat het internet een wereldwijd netwerk is, hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Maar binnen dit netwerk zullen er altijd gebruikers (of programma’s) zijn die toegang proberen te verkrijgen tot andermans devices. Dit kan verschillende doeleinden hebben zoals fraude, inbreuk op privacy of het afhandig maken van geld. Om de kans op een serieuze cyberaanval aanzienlijk te verkleinen, kun je jouw pc/laptop uitrusten met een goed en betrouwbaar antivirusprogramma. Bij Yorcom bieden wij je een ruim assortiment aan verschillende antivirussoftware zodat jouw device altijd op maat beveiligd wordt.

Wat doet een antivirusprogramma?

De hoofdtaak van antivirussoftware is het beschermen van jouw computer en je persoonlijke bestanden. Maar wat gebeurt daar nu allemaal? Zodra je een antivirusprogramma hebt geïnstalleerd, voert het programma regelmatig een scan uit. Met deze scan worden alle bestanden op jouw computer gescreend op sporen van een virus. Vaak kun je de frequentie van de automatische scan zelf bepalen, of je kunt zelf de opdracht geven om een scan uit te voeren. Zodra de antivirussoftware sporen tegenkomt van een virus, geeft het programma aan welk bestand aangetast is en waar het bestand zich bevindt. Vervolgens kunt het het antivirusprogramma in de meeste gevallen de opdracht geven om het virus onschadelijk te maken en van jouw computer te verwijderen.

Verschil tussen antivirussoftware

Bij Yorcom hebben we een breed aanbod aan verschillende virusverwijderaars. We bieden programma’s van de bekende en betrouwbare ontwikkelaars zoals: Eset, Norton en Kaspersky, daarnaast verschillen de programma’s in contractduur en aantal devices die je met de software kunt uitrusten. Kijk snel in het assortiment welke antivirussoftware geschikt is voor jouw computer.

Antivirus software online bestellen bij Yorcom

Bij Yorcom kun je jouw antivirussoftware snel en gemakkelijk online bestellen. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en de juiste antivirussoftware hebt gevonden, kun je deze in jouw online winkelmandje voegen. Wanneer je de bestelling plaatst voor 17:00, ontvang je jouw antivirussoftware de volgende werkdag in huis.

Meer informatie

Heb je vragen over onze antivirussoftware of over onze website? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van je vraag willen wij je verwijzen naar het juiste mailadres, deze vind je op onze contactpagina.