Assemblage & montage

Assemblage / montage van jouw computer

Je kunt bij ons jouw nieuwe computer geheel samenstellen naar wens, op basis van de door jou gewenste onderdelen. We kunnen je adviseren en samen met jou het systeem opbouwen geheel naar jouw wensen/eisen. Onze technische dienst zal het systeem vervolgens deskundig voor jou monteren en testen zodat je gegarandeerd bent van een goed functionerende PC waarmee je zorgeloos aan de slag kunt.

De kosten voor deze service bedragen €42,50 (exclusief onderdelen)

Bestellen

Assemblage + installatie software

Als je jouw zelf samen gestelde PC hebt geconfigureerd zal onze technische dienst aan de hand van jouw configuratie het systeem in elkaar zetten, voor jou testen en voorzien van een installatie van de door jou aangegeven Windows versie.

De kosten voor deze service bedragen €62,50 (exclusief onderdelen)

Bestellen

Her-assemblage van jouw computer

Is het moederbord defect of overweeg je een upgrade uit te voeren van uw huidige computer? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je assisteren in jouw keuze van moederbord, processor en bijpassend geheugen. Vervolgens zal onze technische dienst jouw bestaande computer demonteren en vervolgens opnieuw opbouwen met de nieuw uitgekozen componenten. Het systeem zal ook grondig getest worden op juiste werking, zodat je er vanuit kunt gaan dat je zorgeloos met de computer weer aan de slag kunt.

De kosten voor deze service bedragen €59,00 (exclusief onderdelen)


Installatie van software / drivers

Ervaar je problemen die gerelateerd zijn aan de installatie van Windows of blijkt na onze diagnose dat het noodzakelijk is om een nieuwe installatie uit te voeren van het besturingssysteem (Windows). Dan is ons streven om de nieuwe installatie binnen 1 werkdag voor je in orde te hebben gemaakt. Je dient hierbij echter wel rekening te houden dat in principe alle data (documenten, foto’s, etc.) verloren zal gaan. Mocht je van deze data nog geen back-up hebben, is het mogelijk dat wij deze voor je realiseren. Hierbij gaat het dan met name om jouw documenten en foto’s. Programma’s dienen te allen tijden opnieuw geïnstalleerd te worden. Tevens is het voor ons noodzakelijk dat we een officiële/originele licentie krijgen aangeleverd, aan de hand waarvan we de installatie kunnen uitvoeren.

De kosten voor deze service bedragen €39,00 (exclusief software)

Bestellen

Montage van (dvd)speler, harde schijf of SSD in computer/laptop

Leest of schrijft jouw DVD speler geen schijfjes meer? Heeft jouw harde schijf bad sectors? Wij vervangen de defecte DVD speler of harde schijf direct voor je. Klaar terwijl je wacht!

De kosten voor deze service bedragen €15,00 (exclusief onderdelen)


Montage van processor en koeler op het moederbord

Wil je zelf het moederbord monteren, maar je ziet op tegen het monteren van de processor? Wij kunnen voor jou alvast de processor met de koeler op het moederbord plaatsen. Hierbij weet je zeker dat de processor en de koeler goed zijn gemonteerd.

De kosten voor deze service bedragen €14,95 (exclusief onderdelen)