Sinterklaas cadeautips

De sint is weer in ons land en pakjesavond komt eraan! De verlanglijstjes zijn weer opgehaald door sinterklaas en zijn pieten. Sinterklaas heeft het al druk genoeg, daarom willen wij alle hulpsinterklazen een handje helpen met het uitzoeken van de mooiste cadeaus voor elk budget. Heb je geen idee wat je voor pakjesavond moet kopen, maar wel een budget in gedachten? Laat je inspireren door onze cadeautips.Cadeau voor kinderen

Heb je een toekomstige programmeur of een Minecraft fan in huis? Verras je kind dan met het boek Programmeren met Minecraft speciaal voor kinderen! Of laat je kind zijn eigen iPhone of iPad apps maken met het boek Programmeer je eigen iPhone en iPad apps. Voor de pokemon fan vind je hier alles van Pikachu en zijn vrienden. Een Star Wars of Zelda fan? Bekijk dan de leuke producten van Difuzed. Op de nieuwe Kurio kindertablets gaat je kind veilig aan de slag met een tablet en blijf je altijd en overal in contact met je kind!Cadeau voor een gamer

Op zoek naar een cadeau voor de gamer, wat dacht je van een nieuwe game controller of flightstick? Wil je de ultieme gamer echt verwennen, verras die persoon dan met een gamestoel of racestoel, kom gerust lang in onze showroom om je te laten adviseren door onze medewerkers en onze vele game- en racestoelen te bekijken en uit te proberen.

Cadeau voor partner

Word je er soms ook zo gek van dat je partner weggedoken zit in zijn smartphone om Netflix te kijken? Het is toch veel gezelliger om dat samen te kijken, maar je hebt geen smart-TV? Hier komt de oplossing... geef hem of haar een mediaspeler! Sluit de mediaspeler aan op de televisie en laat die binchwatch avonden maar komen! Is je partner een echte daredevil, laat hem of haar dan die te gekke stunts opnemen met een actioncam zo kan jij ook eens kijken of die stunts nu echt allemaal zo goed lukken!
Cadeau voor moeder of oma

De koude avonden zijn aangekomen en in de avonduurtjes zitten we knus op de bank, geef je moeder of oma een e-Reader om nog verder weg te zakken in die heerlijke bank. Een E-reader heeft een standaard opslag capaciteit van meestal 4GB, hiermee kan ze duizenden boeken erop zetten en heerlijk lang lezen. Op zoek naar een veelzijdig cadeau? Dan is een tablet een erg goed idee, hier kan ze op internetten, spelletjes spelen en mailen, maar ook op lezen met de handige lees apps, zo sla je wel heel veel vliegen in 1 klap.

Cadeau voor vader of opa

Zit je vader veel op de weg? Geef hem dan een ooggetuige mee en doe hem een dashcam cadeau. Of houdt je vader er meer van om zijn eigen stunts te filmen? Dan is een een actioncam het cadeau voor hem. Voor de lieve opa, die niets van zijn computer of laptop begrijpt, een computerboek. Met de computerboeken van Visual Steps leert hij stap voor stap de mogelijkheden van zijn computer of laptop kennen, je vind alle boeken hier.

Populaire cadeau merken

Laat je inspireren en bekijk het aanbod van onze populaire cadeau merken.


Op zoek naar nog meer aanbieden? Bekijk dan onze sale pagina, hier vind je van je al onze aanbiedingen op gebied van computer, gaming, randapparatuur en nog veel meer. Heb je vragen over onze cadeautips of over onze website? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan jou graag te woord en helpen je verder. Je kan telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van jouw vraag willen wij je verwijzen naar het juiste e-mailadres, deze vind je op onze contactpagina.