Kobo aura H2O edition 2 aanbieding
De consumentenbond heeft de Kobo New Aura H2O, welke ook de Kobo aura H2O edition 2 genoemd wordt, in mei dit jaar gekozen voor het predicaat: BESTE UIT DE TEST. De nieuwe Kobo Aura H2O: je ervaart lezen in een volledig nieuw licht.

Lees en slaap dankzij ComfortLight PRO
Door het beperken van de blootstelling aan blauw licht, biedt ComfortLight PRO de beste nachtelijke leeservaring. Er wordt een optimale tint gekozen op basis van het tijdstip, variërend van wit zonlicht tot oranje kaarslicht. Of kies je eigen lichtinstelling op basis van je persoonlijke voorkeur. Geniet met de Kobo Aura H2O van je uurtje lezen ’s avonds zonder dat je slechter slaapt en weer fris ontwaakt.

Waterbestendig voor de ultieme ontspanning
Droom lekker weg terwijl je in bad leest, of geniet van zorgeloos lezen bij het zwembad. De Kobo Aura H2O is van binnen en buiten waterdicht dankzij HZO Protection™ en kan worden gebruikt waar andere apparaten niet gebruikt kunnen worden*. Dus ontspan, laat het bad vollopen, of ga meteen naar het strand en begin met lezen.

Bescherm jouw Kobo e-Reader met een Kobo SleepCover. De Kobo Aura H2O SleepCover schakelt je eReader over van slaap- naar waakmodus als je de omslag opent en sluit. De dunne, zachte PU-leren hoes neemt niet veel extra ruimte in beslag en beschermt tegen krasjes, terwijl je nog steeds toegang hebt tot de aan/uit-knop en poorten van de e-Reader.

*Voldoet aan vereisten van IPX8-beoordeling. Waterdicht voor maximaal 60 min. in maximaal 2 meter water.

Actieperiode: 19 november t/m 2 december 2018

Gerelateerde producten